Általános

Megnyerő.

Az első benyomástól az utolsó részletig.

A Golipark lenyűgöző építészeti megoldásai, indusztriális téglafalakkal elválasztott nagy belmagasságú loftjai és eredeti acéloszlopai reprezentatív környezetet teremtenek a kis- és nagyvállalkozások számára. Az emeleten loftok, irodák, stúdiók vagy multifunkcionális helyiségek a földszinten pedig üzlethelyiségek és raktárak bérelésére van lehetőség.

 


Eredményesség.

Növelheti cége hatékonyságát tudatos irodaválasztással.

A tudatos irodaválasztásnál fontos az üzleti környezet, a megközelíthetőség, az alaprajzi elrendezés, a természetes fény, az ergonómia, a komfortérzet és a multifunkcionalitás. Egy dolgozóbarát iroda idővel a cég működésének hatékonyságát és eredményességét is növeli.
Az épület ideális adottságai miatt a Goliparkban már évtizedek óta több világsikerű kreatív cég is működik. Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legnagyobb siker.

 

Üzleti környezet.

Reprezentatív és dolgozóbarát munkahely egyben.

A belsőépítészeti átalakításokat a bérlők egyéni igényei szerint végezzük, igazodva az egykori Goldberger gyár épületeinek kifinomult indusztriális stílusjegyeihez. Az ingatlan alapterülete 0,8 hektár. A felépítményekben az összes hasznosítható terület kb. 11.000 m2, amiből a loftok, irodák, stúdiók, multifunkcionális helyiségek kb. 75%-ot, üzlet, raktár kb. 25%-ot tesznek ki. A bérleti díj, függ a bérelt terület nagyságától, illetve az ingatlan állapotát tartósan javító beruházások esetén, megállapodás függvényében kerül megállapításra.

 

Társadalmi felelősség.

A jó atmoszféra alapvető.

A Golipark és a PP Center Üzleti Központ területén közhasznú és kulturális projekteket támogatunk a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A támogatott projektekről és rendezvényekről a Társadalmi felelősség menüpontban, illetve az Artkartell hírekből is tájékozódhat.